Het Rundvlees van onze Slager

Bij onze slager heeft elk stuk vlees een herkomst, een verhaal en heeft onze slager aandacht voor dier, mens en milieu. De afkomst van een stuk vlees is écht een vak apart. Door hun brede inkoopnetwerk kunnen wij een verscheidenheid aan verschillende vleessoorten en rassen aanbieden. Zo zijn onze vleesproducten afkomstig van specifieke rassen en merken zoals Roodbont rundvlees uit het Groene Hart, Kepak Gold graan gevoerd Black Angus rundvlees uit Ierland.


Filter
Sorteer op:
Laat zien:

Bavette

Bavette  is afkomstig uit de vang van het rund en wordt daarom ook wel vanglap of flanksteak op z’n engels genoemd. De bavette is echt werkvlees en daarom wat grover...
€13,50

Rib-Eye geportioneerd

Rib-eye,  is afkomstig van de fijne rib dat in het verlengde ligt van de entrecôte. De rib-eye is doorregen met vet en hierdoor overheerlijk mals en sappig. De echte vlees...
€5,95

Flank Steak Roodbont

Flank steak Roodbont,  wordt gesneden van de bavette en wordt ook wel vinkenlap genoemd. Het vlees is wat grover van structuur en zit boordevol smaak. De flank streak eet je...
€6,00

Rib-Eye heel

Rib-eye,  is afkomstig van de fijne rib dat in het verlengde ligt van de entrecôte. De rib-eye is doorregen met vet en hierdoor overheerlijk mals en sappig. De echte vlees...
€11,80

Flank Steak Simmentaler

Flank steak Simmentaler,  wordt gesneden van de bavette en wordt ook wel vinkenlap genoemd. Het vlees is wat grover van structuur en zit boordevol smaak. De flank streak eet je...
€5,50

Bavette Roodbont

Bavette Roodbont  is afkomstig uit de vang van het rund en wordt daarom ook wel vanglap of flanksteak op z’n engels genoemd. De bavette is echt werkvlees en daarom wat...
€27,50

Bavette Simmentaler

Bavette Simmentaler,  is afkomstig uit de vang van het rund en wordt daarom ook wel vanglap of flanksteak op z’n engels genoemd. De bavette is echt werkvlees en daarom wat...
€24,50

Cote de Boeuf Tierno

Cote de Boeuf Tierno  is afkomstig van de voorkant van de rug en zit vast aan de lende. Het wordt gesneden van de laatste 6 ribben van het rund. Cote...
€26,80

Rib-Eye Heel Simmentaler

Rib-eye heel Simmentaler,  is een stuk van de fijne rib dat in het verlengde ligt van de entrecôte. De rib-eye is doorregen met vet en hierdoor overheerlijk mals en sappig....
€31,50

Rib-Eye geportioneerd Simmentaler

Rib-eye Simmentaler,  is afkomstig van de fijne rib dat in het verlengde ligt van de entrecôte. De rib-eye is doorregen met vet en hierdoor overheerlijk mals en sappig. De echte...
€7,95
Laat zien: