is een stuk van de fijne rib dat in het verlengde ligt van de entrecôte. De rib-eye is doorregen met vet en hierdoor overheerlijk mals en sappig. De echte vlees liefhebber zal een rib-eye heel zeker waarderen.
Rib-eye, is afkomstig van de fijne rib dat in het verlengde ligt van de entrecôte. De rib-eye is doorregen met vet en hierdoor overheerlijk mals en sappig. De echte vlees...
Rib-eye, is afkomstig van de fijne rib dat in het verlengde ligt van de entrecôte. De rib-eye is doorregen met vet en hierdoor overheerlijk mals en sappig. De echte vlees...
Cote de Boeuf Tierno is afkomstig van de voorkant van de rug en zit vast aan de lende. Het wordt gesneden van de laatste 6 ribben van het rund. Cote...
Rib-eye heel Simmentaler, is een stuk van de fijne rib dat in het verlengde ligt van de entrecôte. De rib-eye is doorregen met vet en hierdoor overheerlijk mals en sappig....
Rib-eye Simmentaler, is afkomstig van de fijne rib dat in het verlengde ligt van de entrecôte. De rib-eye is doorregen met vet en hierdoor overheerlijk mals en sappig. De echte...